YES, WE CAN!
ТАК, МИ РОЗЛИВАЄМО!
вже більше 7 мільонів банок
098 304-14-86 | 099 1200-181
ПЕРША В УКРАЇНІ МОБІЛЬНА ЛІНІЯ РОЗЛИВУ НАПОЇВ В АЛЮМІНІЄВУ БАНКУ
Ви робите свій, унікальний напій - ми зробимо решту роботи:
Приїдемо з обладнанням, банкою та кришкою (330 або 500 мл)
Проведемо розлив у банку найсучаснішим американським обладнанням з додержанням усіх вимог гігієни та якості
За потребою наклеїмо вашу етикетку та поставимо дату на дно банки
Виглядає процес приблизно так:
Вимоги до вашого виробництва:
Можливість під'їзду нашої вантажівки з обладнанням (довжиною 9,4 м, шириною 2,6 м, висотою 3,3 м) та наявність рокли.
Прохід від місця розвантаження до місця розливу не менші за 1,5 м в ширину та 1,90 м у висоту та без перешкод
Наявність електропостачання для нашого обладнання на відстані до 15 метрів, розетка 220В 18А 2P+PE (4 кВт) та розетка 380В 10А 3P + PE + N (4 кВт) Автомати 220В бажано класу D (характеристика D) тому що обладнання має досить високий пусковий струм. Заземлення обов'язково! Приклад тут
Наявність балонів CO2 вищого сорту (приблизно один 40л балон на кожну тону продукту та плюс один на кожні 3 м³ об'єму ЦКТ. Рекомендуємо мати запасний балон).
Джерело холодної води та садовий шланг з фітингами для нашої мийки CIP та омивача банок ззовні (внутрішня поверхня банки є стерільною за умовами поставки виробника, ми її лише продуваємо повітрям про всяк випадок)
Гаряча 50–60°С вода для CIP, приблизно 100 л для кожного миття ( до розливу та після обов'язкове, між сортами за вимогою клієнта), шланг достатньої довжини
Наявність дренажу на місці розливу
Подача продукту на лінію вашими шлангами (бажано найкоротшим шляхом)
Належна карбонізація продукту (до 5 г/л). Можливість знизити температуру продукту до -2°С для максимальних значень
Відсутність необхідності проводити власні роботи в зоні розливу (варка, мийка, погрузка кег та інше)
Ваги для контролю наповнення банки продуктом
Вимоги до етикетки: МАЄ БУТИ В НАЯВНОСТІ на момент замовлення розливу, бажано не паперова, а з плівки, максимальний діаметр рулону 370 мм, діаметр втулки 76 мм, ширина базового паперу має більше висоти етикетки на 4 мм (по 2 мм з кожного боку), інтервал між етикетками в рулоні мінімум 3 мм, тип намотування такий:
Максимальні розміри етикетки для банки 330 мл FIT:
висота до 126 мм, довжина до 182 мм
Максимальні розміри етикетки для банки 500 мл: висота до 138 мм, довжина до 207 мм (приклад для 207 мм)
13. Два робітника для контролю ваги та якості банки (цілісність шва, читабельність тексту на дні банки, місцеположення етикетки) та подальшого пакування в тару Замовника (офіційно оформлені, проінструктовані та з медичними книжками). Решті працівникам заборонено знаходитися в зоні розливу.
14. Достатня кількість готової до пакування тари (найкраще картоні короби, в них банка висихає з часом, бо після розливу вона в конденсаті, заборонено замотувати короби чи палеті з коробами плівкою для запобіганню можливої корозії)
15. Текст для друку на дні банки (дата розливу, номер партії) до 3 строк до 12 символів у кожній (за потребою)
16. Уповноважена особа для приймання продукції та оформлення необхідних документів (довіреність)
17. Місце для розміщення нашого обладнання якнайближче до ЦКТ чи форфаса, варіанти розміщення дивіться на схемах:
Вимоги до продукту:
Мінімальна кількість продукту кожного сорту обговорюється індивідуально. Краща практика - мінімум по 1 палеті (1,8 т) кожного сорту : 5300 банок FIT 0,33 л або 3600 банок 0,5 л
Карбонізація продукту до 5 г/л. На жаль вищі показники унеможливлюють розлив внаслідок надмірного піноутворення. Щоб уникнути перекарбонізації треба дотримуватись наступних рекомендацій:
Тиск в ЦКТ під час бродіння не має перевищувати 1,3 бар (контролювати та вчасно скидати зайвий тиск), під час відстоювання - не більше 0,3-0,7 бар при температурі 0 - +2°С.
Знижувати температуру для розливу (до -2 - 0°С) треба починати за декілька годин (годин, а не днів!), враховуючи потужність вашої системи охолодження, щоб продукт не набрався зайвого СО2.
Чим вища карбонізація, тим меншою має бути температура продукту під час розливу (але не нижче температури замерзання).
Застереження щодо неминучих втрат частки продукту
Нашою метою є розлив у банку максимальної кількості вашого напою
Під час запуску лінії та її налаштування деяка частка продукту (0,5 -1,5 %), якщо продукт відповідає вимогам), може бути втрачена, його вартість не компенсується. Чим більша карбонізація, відстань до ЦКТ - тим більші втрати продукту та менше вірогідність успішного розливу. Якщо продукт не відповідає вимогам, втрати під час експериментів з налаштування розливу можуть бути суттєво більшими
Запобігання корозії
Виробник банок рекомендує пакувати в термоусадочну плівку (shrink wrap) тільки з повністю суху банку. В подальшому зберіганні ви маєте виключити умови виникнення конденсату всередині упаковки. Ми не несемо відповдальності за порушення цих вимог. Більше інформації про корозію тут