ТАК, МИ РОЗЛИВАЄМО!

Мобільна лінія розливу до ваших послуг

+38 050 469-07-76 sonykiev@gmail.com

ПЕРША В УКРАЇНІ МОБІЛЬНА ЛІНІЯ РОЗЛИВУ НАПОЇВ В АЛЮМІНІЄВУ БАНКУ

Ви робите свій, унікальний напій - ми зробимо решту роботи:

  1. Приїдемо з обладнанням, банкою та кришкою

  2. Проведемо розлив у банку найсучаснішим американським обладнанням з додержанням усіх вимог по якості

  3. За потребою наклеїмо вашу етикетку та поставимо дату на дно банки

Обов'язкові умови співробітництва

Вимоги до вашого виробництва:

  1. Можливість під'їзду нашої вантажівки з обладнанням (довжиною 9,4 м, шириною 2,6 м, висотою 3,3 м) та наявність рокли.

  2. Прохід від місця розвантаження до місця розливу не менші за 1,5 м в ширину та 1,90 м у висоту та без перешкод

  3. Наявність електропостачання для нашого обладнання на відстані до 15 метрів, розетка 220В 18А 2P+PE (4 кВт) та розетка 380В 10А 3P + PE + N (4 кВт) Автомати 220В мають бути класу D (характеристика D) тому що обладнання має досить високий пусковий струм. Заземлення обов'язково! Приклад тут

  4. Наявність CO2 вищого сорту (приблизно один 40л балон на кожну тону продукту та один на кожні 3 тони об'єму ЦКТ. Рекомендуємо мати запасний балон).

  5. Джерело чистої питної (згідно ДСТУ7525) холодної води та садовий шланг з фітингами для нашої мийки CIP та омивача банок (існує можливість окремого підключення чистої та/або деаерованої води для омивання внутрішньої поверхні та технічної для зовнішньої, варто повідомити про це окремо)

  6. Гаряча вода для CIP (приблизно 250-300 літрів, 50–60°С), шланг для неї

  7. Наявність дренажу на місці розливу

  8. Підключення до ЦКТ: кламп 1,5" Дн40 або молочна різьба Дн25, Дн32, Дн40, рекомендуєма відстань 2 м

  9. Можливість знизити температуру продукту до -2°С

  10. Відсутність необхідності проводити власні роботи в зоні розливу (варка, мийка, погрузка кег та інше)

  11. Ваги для контролю наповнення банки продуктом

  12. Етикетка: висота до 88 мм для банки 0,33 л та до 138 мм для банки 0,5 л; рекомендована довжина 204–207 мм (дивись приклад 207 мм), але можете експериментувати в межах від 15 до 300 мм. Максимальний діаметр рулона 370мм, діаметр втулки 76 мм, ширина базового паперу має дорівнювати ширині (висоті) етикетки плюс 4 мм, інтервал між етикетками в рулоні мінімум 5 мм, типи намотування наступні:

9. Три робітника для контролю ваги та якості банки (цілісність шва, читабельність тексту на дні банки, місцеположення етикетки) та подальшого пакування в тару Замовника (офіційно оформлені, проінструктовані та з медичними книжками). Решті працівникам заборонено знаходитися в зоні розливу.

10. Достатня кількість тари (короби, палети, тощо)

11. Текст для друку на дні банки (дата розливу, номер партії) до 3 строк до 12 символів у кожній (за потребою)

12. Уповноважена особа для приймання продукції та оформлення необхідних документів (довіреність)

13. Місце для розміщення нашого обладнання якнайближче до ЦКТ чи форфаса, варіанти розміщення дивіться на схемах:

Розташування обладнання Варіант 1

Розташування обладнання Варіант 2

Розташування обладнання Варіант 3

Розташування обладнання Варіант 4

Вимоги до продукту:

  1. Якщо ваш продукт є новим, заповніть будь ласка цю форму

  2. Мінімальна кількість продукту: 3600 л 10080 банок 0,33л (2 палети) або 5900 л 10800 банок 0,5л (3 палети) з урахуванням можливих втрат

  3. Максимальна кількість сортів за один розлив - 4

  4. Карбонізація в межах 3,7 – 5,0 г/л (перекарбонізація унеможливлює розлив, такі закони фізики цього Всесвіту, якщо не маєте приладу для вимірювання рівня розчиненого СО2 в ЦКТ, дивіться пункти 7 та 8)

  5. Температура перед розливом -2°С до 0°С

  6. Якщо немає прибору для визначення карбонізації, рекомендуємо тримати иск в ЦКТ протягом доби до розливу в межах 0,5 – 0,6 бар. Це дозволить нормалізувати продукт для дотримання вимог.

  7. Тиск в ЦКТ перед початком розливу: 0,9 – 1,0 бар з можливістю підняти до 2 бар (мати достатньо балонів СО2)

  8. Обережно налийте пиво в бокал, за допомогою крану для проб, та оцініть візуально співвідношення піни та пива. Якщо воно як на першому фото, це пиво не є придатним до розливу нашим обладнанням, декарбонуйте його до рівня фото 2 чи 3 (плавно скиньте тиск в ЦКТ до 0, потім підніміть тиск до 0,5 бар та залиште на добу при 0°С). При цьому в продукті залишиться достатній рівень карбонізації для споживача

Застереження щодо неминучих втрат частки продукту

Нашою метою є розлив у банку максимальної кількості вашого напою

Під час запуску лінії та її налаштування деяка частка продукту (0,5 -1,5 %), якщо продукт відповідає вимогам), може бути втрачена, його вартість не компенсується. Чим більша карбонізація, відстань до ЦКТ - тим більші втрати продукту та менше вірогідність успішного розливу. Якщо продукт не відповідає вимогам, втрати під час експериментів з налаштування розливу можуть бути суттєво більшими

Запобігання корозії

Виробник банок рекомендує пакувати в термоусадочну плівку (shrink wrap) тільки з повністю суху банку. В подальшому зберіганні ви маєте виключити умови виникнення конденсату всередині упаковки. Ми не несемо відповдальності за порушення цих вимог

Якщо вас зацікавила така послуга, просимо заповнити заявку. Ми зв'яжемось з вами найближчим часом. Ми гарантуємо конфіденціальність ваших данних згідно законодавства України та нашої політики конфіденціальності.